Valent Auto Hírek

Aktuális híreink

 • új fabia
  Újdonság a ŠKODA-ról 2022.04.14.

  A LEGJOBBAK KÉPVISELIK HAZÁNKAT A ŠKODA CHALLENGE NEMZETKÖZI DÖNTŐJÉBEN

  A napokban rendezték meg a ŠKODA Challenge hazai döntőjét Budapesten. A hazai verseny első helyezettjei 2022 júniusában képviselik a márkát, a nemzetközi döntőben, amelyre a világ különböző országaiból érkeznek az egyes országok nemzeti bajnokai.

 • Octavia Perfect
  Újdonság a ŠKODA-ról 2022.02.28.

  A ŠKODA OCTAVIA NYERTE A 2022-ES „BEST CARS” OLVASÓI SZAVAZÁST

  Különleges győzelem a ŠKODA OCTAVIA számára: ezzel a diadallal a cseh autógyártó legkeresettebb modellje tizedik alkalommal végzett a német "auto motor und sport" autós magazin által szervezett népszerű olvasói szavazás élén. A 46. alkalommal megrendezett voksoláson több, mint 100 000 olvasó és online látogató adta le szavazatát és repítette ismét az OCTAVIA modellt az első helyig az import autók kompakt kategóriájában. Összesen tizenkét kategóriában 386 modell vett részt a 2022-es "Best Cars" szavazáson.

 • új fabia
  Újdonság a ŠKODA-ról 2022.01.27.

  ŠKODA FABIA – ELSŐ AZ AERODINAMIKÁBAN

  Minden eddiginél - és piaci kategóriája további modelljeinél is - kifinomultabb aerodinamikailag a ŠKODA FABIA negyedik generációja, amelynek érzelmekben gazdag és dinamikus formavilága mindössze 0,28-os légellenállási együtthatójával (cw) jelentősen felülmúlja elődje ugyanezen paraméterét (cw = 0,32). E kiemelkedően hatékony aerodinamikai tulajdonságokat számos olyan részletmegoldással alakították ki a tervezők, mint például az aktív lamellázattal működő, intelligens hűtőzsaluzat, nagyban hozzájárulva az üzemanyag-fogyasztás és a károsanyag-kibocsátás mérsékléséhez. A FABIA aerodinamikájának kifejlesztésekor a ŠKODA több mint háromezer úgynevezett numerikus áramlástani szimulációt (Computational Fluid Dynamics; CFD) végzett, amelyek eredményeit gyakorlati tesztek során ellenőrizték, illetve finomították tovább.

 • Enyaq Sportline
  Újdonság a ŠKODA-ról 2021.06.28.

  ÁRAM ALATT – MINDENKOR BIZTONSÁGBAN AZ ELEKTROMOS AUTÓKBAN IS

  Biztonságuk tekintetében sem maradnak el semmiben a hagyományos hajtásrendszerű autóktól az olyan tisztán elektromos járművek, mint például az új ŠKODA ENYAQ iV - erre az eredményre vezettek a balesetkutatók és biztosítótársaságok tanulmányai és tesztjei. A számos védelmi intézkedésnek köszönhetően e járművek elektromos alkatrészei még nedves körülmények között sem fenyegetnek áramütés veszélyével - sem álló helyzetben, sem menet közben, sem a töltőállomáson "tankolva", sem pedig baleset esetén. A tűzveszély sem nagyobb az elektromos autóknál, mint a hagyományos belsőégésű motorral szerelt modelleknél, már csak azért sem, mert nem hordoznak fedélzetükön tűzveszélyes üzemanyagot. Mindemellett az egészségügyi és műszaki mentők, illetve a szervizszolgáltatók célzott képzésben is részesülnek a korszerű elektromos autókkal követendő eljárásról.

Bejelentkezés a hírlevélhez

Hírlevelünkkel rendszeresen információkat kap autókereskedésünkről és exkluzív ajánlatainkról.

A megadott adatok hibásak. Próbálkozzon újra.

Kérjük, válasszon megszólítást!

Sajnos a hírlevél regisztrációval kapcsolatosan probléma merült fel. Kérjük, próbálkozzon újra később.

checkbox_default

Köszönjük!

Sikeresen feliratkozott hírlevelünkre.

Küldünk Önnek egy levelet, amely tartalmaz egy megerősítő hivatkozást, melyet el kell fogadnia a regisztráció véglegesítéséhez.